Neem contact op

  Als u informatie wilt kunt u mij altijd bellen of mailen. Voor het aanmelden van uw kind voor een test wil ik vragen om dat altijd per mail te doen. Ook als u mij eerst gebeld heeft en ik uw kind al heb ingeschreven wil ik graag ook nog de aanmelding per mail ontvangen inclusief het telefoonnummer waarop ik u kan bereiken. Overdag ben ik meestal door het testen en gesprekken niet telefonisch bereikbaar.

  Verhuisd
  Na acht jaren met veel plezier gewerkt te hebben in een ruimte die ik had gehuurd in het gebouw van SVP architecten heb ik vanwege de groei van het architectenbureau mijn ruimte moeten verlaten.

   

  Per 1 februari ben ik gestart op een nieuwe plek in een modern en nieuw gebouw op de zesde verdieping. Kamer 6.22. Het gebouw ligt tussen het centraal station in Amersfoort en het centrum van Amersfoort aan het Smallepad nr 32, 3811MG. Dicht bij station, het oude centrum van Amersfoort en het Eemplein. Naast het gebouw is een parkeergarage: De Van Asch van Wijk garage. Per auto is het goed te bereiken vanaf de rondweg van Amersfoort richting station. Aangekomen op de stationsweg een wegje nemen voor het kleine politiebureau aan de rechterkant. Aan het eind van deze kleine korte weg ligt links het gebouw waar ik werk.

   

  Adres

  Smallepad 32, 3811MG
  Amersfoort, kamer 6.22

  Telefoon

  06 54136980
  (Ik ben het beste te bereiken tussen 16.00 en 21.00 uur)

  info@bureau130.nl